Facebook Ads, Blomster i Valby og konkurrencen

Påskekonkurrencen
Konkurrencen er overstået, og interessen var enorm!
Tænk at så mange ville vinde et påskeæg. Mon ikke det var mere jagten end selve gevinsten? Sjovt var det i hvert fald, og enormt underholdende at læse de mange, til tider kreative, mails vi fik som følge af konkurrencen.
Til alle jer der foreslog bl.a. påskeharer og engle (Børnehaven Englebørn's logo), må jeg desværre skuffe jer. Kyllingen I skulle finde var denne:

(copyright Orango ;-))



Facebook Ads - Reklame på Facebook
Vi har i den seneste uge kørt et lille eksperiment på Facebook med vores Facebook Page, for at se hvordan det fungerer.
Fidusen ved Facebook reklamer/marketing er, at man kan gå ind, pr. annonce man opretter, og direkte segmentere den med en række parametre. Bl.a. køn, alder, verdensdel, landsdel, by og sågar interesser! At det at vælge en by i Danmark så tilsyneladende begrænser sig til alt andet end hovedstadsområdet, virker ikke helt gennemtænkt, men som de selv skriver, de kære Facebook folk, så er det en funktion der løbende bliver optimeret.
Vores reklame har nu kørt i 8 dage, og uden at afsløre for mange detaljer omkring vores annonces success, kan jeg sige at den er blevet eksponeret over 150.000 gange til vores målgruppe, og at vi har betalt meget meget lidt for disse eksponeringer.
Det er helt klart værd at overveje dette medie i sin markedsføring, for alle virksomheder!


Blomster i Valby
Hvad har blomster i Valby med noget at gøre? Ikke andet end at vi i dag har lagt en hjemmeside på nettet til Warmdal Blomster i Valby.
Vi synes den er så flot, at den fortjener en lille gratis reklame her på blog'en. :)

Warmdal Blomster leverer blomster i København og stort set hele Københavnsområdet, og de laver rigtig flotte buketter og blomsterdekorationer, både til bryllupper, begravelser og andre begivenheder. Ydermere kan man få leveret vin, chokolade og italienske specialiteter. (red: Deres italienske espresso er den bedste jeg har smagt!)